Minőségi                               csaptelepek

elérhető áron a Gótikában!

Mosdócsaptelep  

(süllyeszthető lánc)


Mosdócsaptelep

(aut. leeresztőszeleppel)


Kádcsaptelep  


Zuhanycsaptelep


Mosogatócsaptelep (álló kivitel)

A Kludi 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. A cég, mely egykor kisvállalkozásként született a németországi Mendenben az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött, mely közel 50 éve van jelen a hazai piacon.

Napjainkban a Kludi cégcsoport nyolc üzemet, tíz értékesítővállalatot és hat képviseleti irodát tudhat magáénak világszerte. Ennek a fejlődésnek lényeges alapeleme, hogy nem csak a vállalat, de a termékpaletta is folyamatos fejlesztésen és bővítésen esett át, hogy mára egy minden igényt kielégítő szortimentet kínálhasson. 


A Kludi a konyhai és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képvisel. A mindmáig európai üzemekben – többek között a Pest megyei Diósdon – készülő csaptelepek között számos, különleges funkciójú, „problémamegoldó”, valamint rangos díjakat elnyert (iF design award, Plus X award) termék is található.


A KLUDI, a termékfejlesztések és trendkövető design mellett, a szolgáltatásokra is nagy hangsúlyt fektet, ennek alappillérei az 5 év garancia, a 10 év garantált alkatrész-utánpótlás, a szervízszolgáltatás, a termék-felelőségbiztosítás, és a közvetlen gyártói infovonal.